Wie zijn wij

Wij zijn Axel en Heleen Colijn (1968 en 1970). Eigenaren van Dans en Party Centrum Colijn. De dansschool is al sinds 1975 een begrip in de omgeving voor iedereen die van dansen en gezelligheid houdt! Wij zijn beiden volledig FDO-gediplomeerd hebben er heel wat jaartjes wedstrijdsport op zitten!

Ons danscentrum is van origine een dansschool voor het stijldansen. Het is onze passie om het plezier dat men kan beleven aan het stijldansen, over te brengen op onze leerlingen!
Wij vinden het echter belangrijk om in de huidige tijden een all-round danscentrum te zijn. Naast het stijldansen bieden wij ook salsa/bachata lessen. Daarnaast zijn wij ook de trotse eigenaren van Dance Centre Uithoorn en de Jeugd TheaterSchool Uithoorn.  De lessen die wij niet zelf verzorgen worden altijd verzorgd door gediplomeerde, enthousiaste docenten, die hun sporen hebben verdiend op het hoogste niveau in Nederland! Dit betekent dat de lessen en het lesprogramma op de juiste manier worden opgebouwd en dat er veel aandacht is voor de techniek. Deze twee elementen zijn van belang voor de verdere dansontwikkeling van u of uw kinderen!

Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen in ons bedrijf! Tijdens de danslessen is de sfeer gezellig en onderhoudend; we draaien populaire muziek en krijgt u natuurlijk goed les met aandacht voor de techniek, daarnaast ligt het accent ook op het avondje uit! Na de les is er voor de paren  gelegenheid om te vrijdansen of lekker wat aan de bar te kletsen. Dit verhoogt natuurlijk het gevoel van een avondje uit!

Daarnaast hebben wij al 25 jaar ervaring met party’s en alles wat daarbij hoort! Uw feest, receptie of condoleance is bij ons in goede handen!