Na 45 jaar einde aan het tijdperk ‘Colijn’

Persbericht:

Dans en Partycentrum Colijn houdt op te bestaan per 15 juni 2020.

Het danscentrum werd opgericht door Cees (overleden 2016) en Stella Colijn in 1975. In 1990 namen Axel en Heleen het stokje van hen over.

Nu vinden zij het genoeg geweest. Ze hebben zich 30 jaar lang met hart en ziel ingezet voor het bedrijf. Hun zoons, Rogier en Julian, hebben hen tot aan de sluiting vanwege Corona altijd bijgestaan in hun vrije uurtjes. Axel en Heleen prijzen zich gelukkig dat ze al die jaren terug konden vallen op een fantastische team medewerkers. Sommigen van hen waren al meer dan 25 jaar betrokken bij het bedrijf. Daarnaast natuurlijk alle lieve leerlingen van de verschillende onderdelen. Zij hebben Colijn gemaakt tot wat het was; een fijne plek om te zijn. Veel plezier en gezelligheid op de lessen en de vele feesten, uitvoeringen, optredens en activiteiten. Axel en Heleen konden er altijd op vertrouwen dat de leerlingen erbij waren. Dat was fijn, zeker in een tijd waarin het met het stijldansen niet altijd heel gemakkelijk ging. Het was soms alle hens aan dek om de lege uren ingevuld te krijgen zodat het bedrijf kon blijven bestaan. Dat lukte gelukkig heel aardig maar nu is het mooi geweest.

Axel en Heleen gaan zeker niet achter de geraniums maar hopen naast hun toekomstige werkzaamheden meer tijd te hebben voor sociale contacten en hun hobby’s. Niet meer 24/7 ‘aan’.

Dance Centre Uithoorn (de ballet en hiphop afdeling) zal worden voorgezet door Babet Fernandez in het Muziekgebouw aan het Legmeerplein in Uithoorn. Www.dancencentreuithoorn.nl

De Jeugd TheaterSchool Uithoorn zal worden voorgezet door Sabrine Hallewas in het Videt gegebouw. Arthur van Schendellaan 57 in Uithoorn. www.jtsu.nl

De salsalessen zullen worden voorgezet door Stephen o.l.v. Annetje Riel van Salsa Sirena, ook in het Muziekgebouw.

Dank aan alle leerlingen van afgelopen decennia voor hun aanwezigheid, inzet en gezelligheid.