Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Can Can United 2019

april 6 @ 21:30 - april 7 @ 02:00

Vanaf 1 maart start de kaartverkoop voor dit heerlijke dansfeest!

Op zaterdag 6 april is er weer een editie van Can Can United. Axel en Heleen Colijn van het gelijknamige Partycentrum in Uithoorn hebben vorig jaar het stokje overgenomen van Sjoerd en Frank Deibert wat betreft het organiseren van dit altijd leuke dansfeest voor iedereen boven de dertig jaar.

Natuurlijk zijn Sjoerd en Frank nog steeds betrokken en aanwezig op de avond zelf, het is natuurlijk wel een beetje hun ‘kindje’ en Frank zal ook weer DJ zijn samen met William Reitsema. Zij zullen de bezoekers weer een heerlijk avondje dansen, borrelen en babbelen bezorgen met lekker Soul en andere klassiekers. Peter Dol van Fireball verzorgt het licht en geluid en legt weer een verlichte dansvloer neer.

Het feest start om 21.30 uur en duurt tot 02.00 uur. Bezoekers die voor 23.00 uur binnenkomen ontvangen een flute met bubbels. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de kaarten zijn verkrijgbaar bij: The Read Shop (Zijdelwaard), Kaas & Zo (Amstelplein), Café Bonaire, Plux, Rendez Vous (Mijdrecht) en Boekhandel de Twister (Amstelveen Westwijk).

Kaarten kunnen ook worden besteld via info@dansenpartycentrumcolijn.nl. Wanneer het geld is overgemaakt zijn zijn ze gereserveerd en liggen de kaarten bij de ingang voor je klaar.

 

Gegevens

Begin:
april 6 @ 21:30
Einde:
april 7 @ 02:00

Locatie

Dans en Partycentrum Colijn